Itt a legújabb mozgalom, a JanuHAIRY: ezek a nők büszkén vállalják szőrös testüket

JanuHAIRY mozgalom galéria Movember szőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Movember után megérkezett a JanuHAIRY is. Az új mozgalom lényege, hogy a nők nem szőrtelenítenek egy teljes hónapon át, az eredményt pedig büszkén vállalják.

Bár a 20. században abszolút természetes volt a szőr, az ujjatlan ruhák megjelenése után a hónalj szőrzetének leborotválása társadalmi normává vált.

A JanuHAIRY mozgalmat még 2018-ban hozta létre Laura Jackson, aki a borotva eldobásával arra szerette volna ösztönözni a nőket, hogy fogadják el és szeressék természetes valójukban önmagukat.

Az akció lényege, hogy a nők 1 teljes hónapig semmilyen testrészről nem távolítják el a szőrt.

A JanuHAIRY mára már nemzetközi mozgalommá nőtte ki magát, sőt idén a nem szőrtelenítő nők a TreeSisters jótékonysági alapítványnak gyűjtenek pénzt, amelynek célja az erdők védelme, illetve azok újratelepítése.

Kattints a képre a galériáért, és nézd meg a JanuHAIRY mozgalom büszke résztvevőit!

Forrás: Instagram/januhairyhttp://www.life.hu/eletmod/galeria/20200115-itt-a-legujabb-orulet-a-januhairy-ezek-a-nok-buszken-vallaljak-szoros-testuket.htmlmiddleoff700700

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.