"Most nyolcéves lenne a harmadik gyerekem" - Gáspár Bea megbánta, hogy nem szült még egy gyereket

Forrás: Facebook/Gáspár Bea -
család Gáspár Bea gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea számára a legfontosabb a család, és nem viseli túl jól az egyedüllétet. Elárulta, megbánta, hogy nem szült még egy gyereket. Ha vállalta volna, most lenne egy 8 éves gyereke.

Gáspár Bea nagyon nehezen viseli az egyedüllétet, és habár ettől még nem kell tartania, azért elgondolkozott azon, hogy milyen lenne még egy babával. Megbánta, hogy amikor még lehetősége lett volna, nem szült még egy gyermeket.

Gáspár Bea megbánta, hogy nem szült harmadik babát Forrás: Facebook/Gáspár Bea

"Megbántam, hogy nem szültem még egy babát. Ez felmerült bennem a harmincas éveim vége felé, de visszatartott, hogy már nagyok voltak a lányaim, és féltem, hogy elhízok. Abban az időben súlyfelesleggel küzdöttem, amitől nehéz volt megszabadulni. Ha szülök, akkor most nyolcéves lenne a harmadik gyerekem, és még 10 évig biztosítva lenne, hogy nem maradok magamra" - mondta a Story Magazinnak Bea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.