Szívszorító: ez történt a tragikus sorsú szépségkirálynő, Molnár Csilla családjával

Forrás: MTI/Benkő Imre -
öngyilkos szépségkirálynő öngyilkosság Molnár Csilla Andrea Molnár Csilla családja sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eladó a ház, ahol a tragikus sorsú szépségkirálynő, Molnár Csilla öngyilkosságot követett el 17 éves korában. A Molnár-villa mostani tulajdonosa elmondta, szinte azonal tudomást szerzett az épület történetéről, amikor 12 évvel ezelőtt megvette azt. A szomszédok arról is meséltek neki, mi lett Csilla családjának sorsa.

A Blikk a Molnár család egykori otthonában járt. A fonyódi családi ház aljában működött az egykori Muskátli vendéglő, ahol az akkori magyar művészvilág színe java megfordult. A család az emelten élt. A szépségkirálynő halála után az édesapa szinte azonnal bezárta a vendéglőt és eladta a házat. A család sorsa nem alakult jól.

Molnár Csilla Andrea Forrás: MTI/Benkő Imre

"Csilla szülei soha nem tudták feldolgozni szeretett lányuk halálát. Röviddel később elváltak, fiuk is rossz útra tévedt, börtönbe került. Az édesapáról csak annyit tudtunk, hogy élete utolsó éveiben a Mátrába költözött, két éve érte a halál" - mondta a villa mostani tulajdonosa a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.