Gáspár Evelin két évig volt együtt egy sráccal, aki nem vállalta fel őt - Videó

párkapcsolat felvállalás Gáspár Evelin kapcsolat Lakatos Levente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin nem tagadja, hogy párkapcsolatai nem voltak mindig mesébe illőek. Ezúttal arról vallott Lakatos Leventének, hogy volt olyan pasija, aki nem vállalta fel őt.

Győzike idősebb lánya Lakatos Leventével közös YouTube-műsorában mesélt arról,hogy sajnos számára sem idegen élethelyzet az, hogy egy férfi nem vállalja fel őt nyilvánosan. A történet nem újszerű, hiszen az elmúlt hetekben elég sokan foglalkoztak Bochkor Gábor exével, Demeter Alexandrával, akit a rádiós évekig nem vállalt fel.

A téma úgy jött szóba egyébként, hogy egy 16 éves lány azzal kereste meg Evelint, hogy 21 éves párja egy együtt töltött év után sem vállalja fel, például Facebookra sem tehet ki közös fotókat, és nem érti, mi ennek az oka.

Ez ismerős, én is voltam ilyen helyzetben. Engem is szégyelltek, és én is szégyelltem a páromat. És igen, olyankor nem raksz ki vele fotót, és nem azt mondod, hogy vele vagy... Én ezt megértem

-kezdte Evelin, majd meg is magyarázta Leventének, miért nem érdekelte akkor, hogy egy pasi nem vállalja fel őt.

Én akkor őt nagyon szerettem, mert amúgy velem normális volt. Ciki voltam neki, és még két évet le is húztam vele...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.