Diétája miatt kórházba került Kulcsár Edina

diéta életmódváltás Kulcsár Edina kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt szépségkirálynő modellkarrierje során próbált ki egy drasztikus diétát, ami miatt kórházba is került.

Azért, hogy megőrizze tökéletes alakját, Edina is rengeteg féle diétát kipróbált a modellkarrierje kezdetén. Egyszer egy egészségkárosító diétába fogott bele, amelynek nem lett jó vége.

"18-19 éves voltam és meg akartam felelni az akkori trendeknek, elvárásoknak, annak a bizonyos 90-60-90-nek. Akkor 55 kiló voltam és tényleg nagyon durván néztem ki. Olyan voltam, mint egy vágódeszka, konkrétan csont és bőr...

Ma már nem fogna bele semmilyen drasztikus diétába Kulcsár Edina Forrás: Instagram/edinakulcsar_official

Kórházba kerültem amiatt, hogy csináltam egy diétát. Ez nem egy követendő példa és soha nem fogom elmondani, hogy mi volt az. Ezt a szívbetegeken alkalmazzák, egy egyhetes kúráról van szó, amitől az első alkalommal 9 kilót fogytam"

- árulta el a kétgyermekes édesanya a Pszinapszis vendégeként.

Ma már Edina jól tudja, hogy a villámdiétákkal hosszútávon semmit nem lehet elérni, ahhoz, hogy megőrizze alakját és egészségét, életmódváltás szükséges.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.