Elképesztő: 17 évesen tudta meg egy nő, hogy "anyja" 3 naposan elrabolta őt a kórházból

Forrás: Shutterstock -
emberrablás Zephany Nurse döbbenet gyermekrablás DNS-teszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fokvárosból származó 24 éves Zephany Nurse teljesen ledöbbent, amikor közös fényképet készített a három évvel fiatalabb, de rá nagyon hasonlító Cassidy Nurse nevű iskolai barátjával és kiderült, hogy testvérek.

Zephany 17 éves gimnazista volt, amikor az osztálytársak egy nála több évvel fiatalabb lányról kezdtek el neki mesélni, akivel nagyon hasonlítottak egymásra. A lányok, akik még nem voltak azzal tisztában, hogy valójában testvérek, jó barátok és elválaszthatatlanok lettek. Még viccelődtek is azzal, hogy olyan, mintha testvérek lennének. Az igazság akkor derült ki, amikor Cassidy megmutatta szüleinek, Celeste-nek és Morne Nurse-nek az iskolában készített szelfit új barátjával. Amikor édesanyja meglátta a fényképet, megkérdezte, hogy mikor van Zephany születésnapja. Amikor kiderült, hogy azonos napon van a születésnapja, mint eltűnt lányának, a rendőrséghez fordult - írja Daily Mail.

Néhány héttel később Zephany-t behívták az igazgatói irodába, és elmondták neki, hogy az a nő, akiről azt hitte, hogy a vér szerinti édesanyja, valójában 17 évvel korábban elrabolta őt a kórházból. A nő beöltözött ápolónőnek és az alvó édesanya karjaiból vette ki a gyermeket. Az emberrabló, Lavona Solomon, a dél-afrikai Madeleine McCann névre keresztelt babát közel 18 évig nevelte sajátjaként, majd 10 év börtönbüntetésre ítélték emberrablás, csalás és a gyermektörvény megsértése miatt.

Zephany először nem akart hinni a szemének, amikor meglátta a DNS-teszt eredményét, teljesen ledöbbent. Igazi szüleivel való találkozása egy valóra vált álom volt, kapcsolatuk az elején mégis megromlott, ugyanis a lány még érzelmileg kötődött az őt nevelő anyjához és őt támogatta. Végül saját gyermekei segítettek abban, hogy sikerült megnyitni a szívét biológiai szülei felé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.