"Hagynám az egészet a francba" - komoly döntést fontolgat Kárpáti Rebeka

motiváció social media visszavonulás üresség Kárpáti Rebeka közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori szépségkirálynő az utóbbi időben úgy érzi, elege van, és komoly döntést fontolgat.

Kárpáti Rebeka egykori szépségkirálynő úgy érzi, nem nyújt neki elég örömet a közösségi média, azon belül is az Instagram. Legutóbb februárban érezte azt, hogy elfáradt, nincs kedve semmihez, és azért nem posztol a social felületekre, mert demotiváltnak és üresnek érzi magát.

Rebeka most megint mélyponton van, már ami a közösségi médiát illeti, ugyanis legutóbbi posztjában ismét arról vallott, hogy legszívesebben eltűnne a netes platformokról.

"Az a helyzet, hogy mostanában egyre gyakrabban jön elő belőlem az, hogy már hagynám ezt az egész Social Media pereputtyot a francba és jobban háttérbe vonulnék...

Nem titkolt célom, hogy létrehozzak egy olyan "szívügyi vállalkozást" ami a nevem és az arcom folyamatos jelenléte nélkül is képes saját lábra állni, önmaga jogán létezni, fejlődni és sikeressé válni"

-írta Rebeka, aki egyébként 194 ezer követővel bír az Instán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.