Az énekesnő férje unszolására úgy döntött, hogy pár órácskára kimozdul, és egyedül hagyja kisfiát az apukájával. Dér Heni Tápai Szabina babváró buliján vett részt, ami remekül sikerült.

Dér Heni engedélyezett magának egy kis kiruccanást kisfia születése után először. Noha nehezen hagyta ott Bendegúzt, párja megnyugtatta, hogy minden rendben lesz. Az énekesnő nem bánta meg, ugyanis végre sikerült neki kicsit feltöltődnie Tápai Szabina babaváró buliján, ahol ráadásul remek tanácsokat is kapott a gyerekneveléshez.

Dér Heni Tápai Szabina babváró buliján járt.Forrás: Dér Heni/Instagram

„Túl vagyok az első kiruccanáson a szomszédasszonyom babaváróján.. Bár izgultam apukájával hagyni Benit.. (megetettem, pluszban lefejtem egy csomó tejet erre a pár órára), Bakos Gergely unszolásara nem bántam meg, hogy kicsit kimozdultam: egyrészt Tápai Szabina szuper társaság, csodás csajos beszélgetések, tanácsokat kaptam, másrészt nem hittem volna, hogy így fel fogok töltődni...„ – mesélte Dér Heni az Instagramján, és még egy fotót is mellékelt barátnőjével.

Szerencsére a két fiú addig remekül elvolt otthon, ő pedig szinte újjászületve érkezett meg hozzájuk.
„Pár óra után kicserélve, energiával teli mamit kapott vissza a fiam... És meglepően jól elvolt a 2 pasi, bár kaja nem maradt..."

Kattints IDE a fotóért!