Döbbenetes! Eddig csak a meséből ismertük, most kiderül, hogy Tarzan tényleg létezik

férfi Vietnám Tarzan dzsungel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő dolog látott napvilágot, kiderült, hogy egy vietnámi férfi több mint négy évtizeden át a dzsungelbe kényszerülve élte életét.

A 49 éves Ho Van Langra nyolc évvel ezelőtt Vietnám déli partvidékén találtak rá, ahol apjával Ho Van Thanh-nal és bátyjával, Trivel élte a civilizációtól teljesen elzárt életét.

A férfi csupán néhány hónapos volt, amikor apja a vietnámi háború ideje alatt, elmenekült fiaival a civilizáció elől. Igaz, hogy az elmúlt években kimenekítették őket a dzsungel mélyéről, de a traumatizált apa még mindig attól fél, hogy a háború nem ért véget.

Az apa és fiai annyira elszeparálva éltek, hogy Ho Van Lang, eddigi életében még egyetlen nővel sem találkozott.

"Lang hosszú évtizedeken át nem is tudott a nők létezéséről. Kiderült, az édesapja sosem mesélt neki a szebbik nemről, de a faluban, ahová időközben letelepedett, jó néhány asszonnyal találkozott már. Amikor még a dzsungelben élt, mindössze öt embert látott, de minden alkalommal, amikor kiszúrta, hogy valaki közeledik, egyből szedte a lábát, és elrejtőzött. Bár ma már képes megkülönböztetni a férfiakat és a nőket, meglepő módon mégsem tudja, pontosan mi is különbözteti meg egymástól a két nemet. Soha nem érzett szexuális vágyat, és még azon sem gondolkodott el, hogy utódot nemzzen."

– írta a Blikk az unilad.co.uk nyomán.

"Az öcsém olyan, mint egy férfi testébe zárt gyermek. Az egész életét a dzsungelben töltötte, nem tudja, hogyan kell emberek között viselkedni. Ha arra kérném, hogy verjen meg valakit, szó nélkül megtenné és nagyon eldurvulna. Nem tud különbséget tenni jó és rossz között, lélekben ő örök gyerek. Ha nehezen is, de próbál alkalmazkodni a falusi élethez"

– magyarázta a Tarzanhoz hasonlító fiú bátyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.