Az Exatlon korábbi évadának Kihívója, Pap Dorci a verseny miatt hosszú ideig nem láthatta családját, ezért a műsor után fontos döntést hozott.

Pap Dorci, az Exatlon Hungary második évadának versenyzője egészen a döntőig menetelt, ám végül Busa Gabi emelhette magasba a győzteseknek járó trófeát. A fiatal, gyönyörű lány azóta is óriási népszerűségnek örvend közösségi oldalán, ahol a férfiak nagy örömére sokszor mutatja meg magát hiányos öltözetben.

Dorcit nem kell félteni akkor sem, ha valamelyik követője beszól neki, ugyanis legutóbb sem hagyta szó nélkül az egyik hozzászóló rosszalló megnyilvánulását. Az egykori Kihívó a Ripostnak most arról beszélt, miben változott az élete a műsor óta, és hogy éli most mindennapjait.

„Lelkileg nem volt egyszerű az Exatlon versenye. Hónapokig elzárva voltunk, számomra pedig az volt a legnehezebb, hogy nem tudtam az itthoniakról semmit. Ráadásul akkor robbant be a koronavírus-járvány is, én pedig több ezer kilométerre voltam a családomtól" – kezdte a 20 éves Dorci.

A lánynak egyelőre eszébe sem jut elköltözni otthonról, ugyanis minél több időt szeretne családjával tölteni.

„Egyelőre jól érzem magam itthon, a családom mellett. Nincs még szükségem rá, hogy Budapestre költözzek, mert a munkámat otthonról is meg tudom csinálni. Ettől függetlenül sokat járok fel szórakozni, barátokkal találkozni, tehát bőven kijut a fővárosi életből, de ahogy említettem, még egy darabig biztosan maradok otthon"

- tette hozzá a fiatal lány, aki egykori csapattársai közül Vikivel, Szaszával és Dórával nagyon szoros viszonyban van, illetve Zalánnal és Dave-vel is sokat szokott beszélgetni.

Dorcinak egyelőre esze ágában sincs elköltözni családjától.Forrás:Pap Dorci/Instagram