Sokkot kapott az anya, amikor a bébimonitorra nézve meglátta, mi van a kislánya szobájában

babaágy szoba kislány kamera szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anyuka rögtön felkapta a fejét, amikor jelzett a mozgásérzékelő a kislánya szobájában. Először azt hitte, hogy kislánya ébredt fel, de teljesen ledermedt, amikor megnézte a bébimonitort. 

Lindsey azt hitte, hogy a kislánya ébredt fel, amikor jelzett a mozgásérzékelő a pici szobájában, viszont amikor megnézte a bébimonitort, sokkot kapott: kör alakú árnyékokat látott a felvételen.

Az édesanya biztos benne, hogy szellem járt a gyermeke szobájában, sőt, arról is meg van győződve, hogy a ház előző tulajdonosának szelleme lehetett.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Lindsey szerint, nem ez az első eset, hogy természetfeletti dolgokra lett figyelmes az otthonukban. Többször előfordult, hogy furcsa zajokat hallott, sőt, már arra is volt példa, hogy a tárgyak átkerültek egyik helyről a másikra különböző helyiségekben - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.