Kiderült, miből él Kiszel Tünde: pénzért ezt is megteszi

Kiszel Tünde miből él Kiszel Tünde legénybúcsú születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A naptárdívaként elhíresült Kiszel Tünde nemrég részt vett Kárpáti Rebeka párjának születésnapján, ő volt ugyanis Frohner Ferenc egyik nagy meglepetése. Azt nem tudni, hogy ezért a megjelenésért kapott-e fizettséget, de most kiderült, hogy Tündi bizony pénzért legénybúcsúkba hívható.

Kiszel Tünde a Mokka vendégeként mesélt arról, hogy legénybúcsúkba, lánybúcsúkba, sőt, születésnapi bulikba is el szokták hívni, mint sztárvendég:

Legutóbb Kárpáti Rebeka párjának születésnapján voltam, én adtam át a tortát. Ilyenkor megtapsolnak, mindenki odajön, készül közös szelfi, és koccintunk is. Nagyon jó érzés. Van persze egy határ, de nem szoktak tolakodóak lenni, inkább kedvesek, tisztelettudóak. Dedikálom a napáramat, elegáns ruhát veszek. Lánybúcsúba is szoktak hívni, volt, hogy limuzinnal jöttek értem, körbeutaztuk a várost - mesélte Tünde.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.