Radics Giginek, az aranytorkú énekesnőnek kislánya születése után most végre újra van ideje, hogy magával is foglalkozzon. Úgy véli, nincs kifogás, a baba mellett is jár edzeni. 

Radics Gigi számára mindig nagyon fontos volt, hogy makulátlan külsővel jelenhessen meg. Kislánya születése természetesen az ő napi rutinját is átalakította, nem volt ideje edzőteremben járni, és a baba mellett a szigorú diétákat is hanyagolta.

Ám most úgy érzi, elérkezett az idő, hogy újra visszanyerje szülés előtti alakját, ezért visszatért az edzőterembe. Bár az édesanya már most is nagyon szexi, úgy érzi, még van mit dolgozni az alakján. Szerencsére van segítsége, de úgy véli, hogy nincs kifogás: a babával együtt is mozog.

"Alakul a molekula. Végre van erőm edzeni újra, időm az már kevésbé, de szerencsére van segítségem, viszont ha nincs, akkor is megoldom baba mellett is. Ezt azért írom, mert nincs kifogás, ha az ember változtatni akar az életmódján. Emlékeztem, hogy sokkal energikusabb voltam fizikailag és mentálisan is egyaránt, amikor edzésben voltam, de most újra megbizonyosodtam arról, hogy mennyire jó hatással van az emberre a mozgás és az egészséges étkezés. Még mindig van mit faragni, de ha elértem a versenysúlyomat, akkor beszámolok nektek, milyen testi változásokon mentem, megyek keresztül (számokban), hátha tudok ezzel segíteni valakinek. Legyen szép estétek" - írta Gigi.