"Megoldom baba mellett is" - Radics Gigi szerint nincs kifogás, ha az ember mozogni akar

fogyás szülés test énekesnő Radics Gigi kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Giginek, az aranytorkú énekesnőnek kislánya születése után most végre újra van ideje, hogy magával is foglalkozzon. Úgy véli, nincs kifogás, a baba mellett is jár edzeni. 

Radics Gigi számára mindig nagyon fontos volt, hogy makulátlan külsővel jelenhessen meg. Kislánya születése természetesen az ő napi rutinját is átalakította, nem volt ideje edzőteremben járni, és a baba mellett a szigorú diétákat is hanyagolta.

Ám most úgy érzi, elérkezett az idő, hogy újra visszanyerje szülés előtti alakját, ezért visszatért az edzőterembe. Bár az édesanya már most is nagyon szexi, úgy érzi, még van mit dolgozni az alakján. Szerencsére van segítsége, de úgy véli, hogy nincs kifogás: a babával együtt is mozog.

szerencsére van segítségem, viszont ha nincs, akkor is megoldom baba mellett is. Ezt azért írom, mert nincs kifogás, ha az ember változtatni akar az életmódján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.