Radics Gigi szakmai életéről vallott: "Mindig van feljebb"

A Dal 2021 család éneklés Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi élete kislánya születésével lett teljes. Bella októberben jött a világra, azonban édesanyja nemrég újra visszatért a színpadra, hogy családja mellett másik nagy szenvedélyének hódolhasson.

Radics Gigi tehetségét idén A Dal 2021-ben mutatja meg, már lázásan készül a szombat esti fináléra. Az énekesnő nagyon örül neki, hogy gyermeke születése után ebben a műsorban állhatott újra színpadra.

"Bella minden időmet és gondolatomat lefoglalja, nagyon élvezem az anyaságot. Viszont az is jó érzés, hogy szombaton ott állhatok a döntőben. Ez pont az a cél, amire vágytam!" - nyilatkozta az édesanya.

Radics Gigi A Dal 2021-ben lépett hosszú idő után újra színpadra Forrás:Radics Gigi/Instagram

Gigi úgy érzi, hogy harmónikus és kiegyensúlyozott az élete, mindene megvan, amire eddig vágyott - írja a Blikk.

"Nincs okom panaszra, úgy érzem, csaknem mindent elértem a szakmában, amit szerettem volna. Persze, mindig van feljebb, és sok tervem van még, de összességében elégedett vagyok"

- mondta röviden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.