Julia Samuel, Diana hercegnő egyik legjobb barátja, imád "lehetetlen játékokat" ajándékozni a kis György hercegnek, ahogy annak idején Diana hercegnő is tette saját fiaival.

Julia Samuel, a kis György herceg keresztanyja folytatja azt a hagyományt, melyet annak idején Diana hercegné elkezdett: "lehetetlen" játékokat ajándékoz a kis hercegnek, melyeket napokig tart összerakni, ráadásul villogó fények és idegesítő hangok jönnek ki belőlük. A kis György herceg imádja őket és a családtagokat is mosolyra fakasztják - írja a Daily Star.

A kis György herceg imádja a kihívást tartogató játékokat.Forrás: AFP/Richard Pohle

Julia Samuel Diana hercegné tragikus halála óta is szoros kapcsolatban áll Vilmos herceggel és Harry herceggel és biztos abban, hogy a hercegné imádta volna György herceget.

Vicces, mogorva és pofátlan, és Istenem, Diana annyira szerette volna."

György július 22-én tölti be a nyolcadik életévét és nagy valószínűséggel édesapja nyomdokaiba fog lépni, ő is a Ludgrove internátus tanulója lesz Berkshire- ben. A fiatal herceg nemrég reflektorfénybe került, amikor szüleivel együtt részt vett az Anglia és Olaszország focimeccsen. Az eredmény miatt szomorú kisfiún sokat gúnyolodtak a közösségi médiában, így várhatóan egy ideig nem jelennek meg újra a kisfiúval.