Lencsevégre kapták Jennifer Lopezt és Ben Afflecket: pont úgy viselkedtek, mint 2002-ben

párkapcsolat nosztalgia Ben Affleck szerelem videóklip Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata olyan, mintha nem is szakítottak volna. A sztárpár a hétvégén ünnepelte J. Lo 52. születésnapját, amikor akaratlanul újra játszották azt a híres jelenetet, ami a 2002-es Jenny From the Block című videoklipben szerepelt.

Jennifer Lopez és Ben Affleck nosztalgikusra vette a figurát, amikor lehorgonyozták 130 millió dolláros jachtjukat a Saint Tropez-i romantikus kirándulásuk során, és újraélték azt a híres jelenetet, amely a 2002-es Jenny From the Block című videoklipben is szerepelt - írja a Daily Mail.

A 2002-es Jenny From the Block című videoklip híres jelenete Forrás: Youtube/Jennifer Lopez

Ben Affleck a képen naptejet kent a barátnője híres hátsójára, s ez a mai felvétel nagyon hasonlít arra a jelenetre, amely a JLo dalhoz készített videóban is szerepel. A felvételeken az is jól látható, ahogy a pár szerelmesen összebújik - a jelek szerint boldogabbak, mint valaha.

A fotókat a szerelmespárról itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.