A Hit Gyülekezetének vezetője is harcol L.L. Junior és Kinga házasságáért

házasság Körtvélyessy Kinga Hit Gyülekezete L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban röppent fel a hír, miszerint L.L. Junior és felesége, Kinga jelenleg külön élnek, az énekes felesége ugyanis elköltözött közös otthonukból...

Ahogy megírtuk, L. L. Junior felesége, Körtvélyessy Kinga elköltözött törökbálinti otthonukból,magával vitte közös kislányukat, Lilit és egy budapesti albérletben rendezkedett be. A hír hallatán a kommentelők is kifejtették véleményüket, és a pár egyik ismerőse is megszólalt a történtekkel kapcsolatban.

Ezúttal Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének alapítója, vezető lelkésze szólalt meg, ugyanis köztudott, hogy a zenész mélyen hívő ember, aki a nehéz élethelyzetekben gyakran keresi fel a lelkipásztorát.

"Még nem beszéltem Juniorral, de erre is sor kerül majd. Nyilvánvaló, ha rajtunk múlik, akkor mindenféleképpen a házasságuk megmentéséért dolgozunk, ezt szeretnénk elérni. Ha hozzánk fordul tanácsért, biztosan efelé tereljük majd. Mindenképp felhívom őt, hogy beszéljek vele, mert nincsenek friss információim arról, mi történhetett kettejük között"

-mondta a Blikknek Németh.

"A Bibliának van egy határozott erkölcsi normarendszere, és a keresztények általában, ha őszinték, akkor elismerik, ha ezeket megsértették és vállalják érte a felelősségüket. A házastársi kapcsolatban pedig a megbocsátás fontos, amelyben érvényesülnie kell az igazságosságnak. A szakadásért felelőssé tehető személynek vagy személyeknek vállalniuk kell a felelősségüket, egymással szemben is fel kell ezt vállalniuk, és igéretet kell tenniük a korrekcióra, ezután jöhet a megbocsátás, majd a kapcsolat megjavítása, felújítása"

– magyarázta a vezető lelkész.

A Hit Gyülekezetének vezetője is harcol L.L. Junior és Kinga házasságáért Forrás: L.L. Junior/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.