A TV2 népszerű műsorvezetője, Gönczi Gábor immáron kétgyermekes édesapa, ugyanis tegnap délután megszületett második gyermeke.

"Tegnap, augusztus 8-án a délutáni órákban megérkezett hozzánk Gönczi Gréta.Otthonunkban érkeztek az első jelek, hogy most már szívesen világra jönne, majd elindultunk a kórházba, és délutánra megszületett a kislányom.Természetes és apás szülés volt a SOTE 2 számú klinikáján, néhány nappal túl a kiírt időponton. Fantasztikus orvos és szülésznő segédkezett, és a születésénél végig jelen voltam. Gréti 4 kilós, 59 cm-es, illatos, gyönyörű baba. Mind a ketten, anyuka és a baba is jól vannak.

Gönczi Gábor és felesége, IldikóForrás: Facebook/ Gönczi Gábor

Csodálom a feleségemet, Ildit azért, amit véghez vitt, hogy világra jöjjön a második gyermekünk. Hálás vagyok neki a gyönyörű családunkért, és ha lehet, most még jobban imádom őt" - mondta a tévés a Tények.hu-nak.

Gönczi Gábor kisfia, Áron már alig várja, hogy megpillanthassa a kishúgát.

"Az ötéves Áron alig várta a kistesó érkezését, hamarosan találkoznak, pár nap múlva hazamegy a család. Két hét szabadságot vettem ki és otthon maradok velük" - tette hozzá a műsorvezető.