Ez a férfi kipróbálta, milyen lehet hatalmas terhespocakkal létezni: az ágyból sem tudott kikelni

Forrás: Instagram/Maitland Hanley -
férfi Tiktok terhes influenszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újdonsült apuka még a barátnője terhességének idején próbálta ki, a hatalmas pocak mennyire nehezíti meg a mozgást és a mindennapi életet. Rá kellett döbbennie, hogy nagyon: ő az ágyból sem tudott kikelni.  

Maitland Hanley influenszer - akinek azóta már megszületett az első gyereke - úgy döntött, kipróbálja, milyen lehet egy napig akkorra hassal mászkálni, mint amekkora az utolsó idejükben járó várandós kismamáknak van. A férfi videója azóta futótűzként terjed a neten, ugyanis rá kellett döbbennie, hogy a nagy pocak bizony az olyan egyszerű dolgokat is szinte lehetetlenné teszi, mint az ágyból való kikelés: neki ugyanis ez a mutatvány nem sikerült.

Maitland Hanley és barátnője, amikor bejelentették, hogy első gyereküket várják Forrás: Instagram/Maitland Hanley

A férfi egy hatalmas görögdinnyét erősített a hasára, plusz két kisebbet a mellkasára, a mellek imitálására. A hátán fekve próbálta meg elindítani az első napját "terhes nőként", de az ágyból többszöri próbálkozásra sem sikerült kikelnie. A TikTokra erről feltöltött videója hatalmas sikert aratott.

@maitlandhanley

Man tries being pregnant for a day ##fyp##watermelonchallenge##watermelonbaby##pregnantbelly##pregnantman

♬ Oliver Twist - ArrDee

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.