Berki Krisztián és Mazsi szedik a sátorfájukat: nem is akárhová költöznek

Forrás: Instagram/ berkimazsi -
Berki Mazsi költözés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Mazsi a szülés előtt elköltöznek egykori álomotthonukból, és meglehet, hogy éppen oda bútoroznak, ahol egykor Krisztián és Pamela lakott. 

Berki Krisztán és Mazsi még a szülés előtt elköltöznek egykori álomotthonukból, ugyanis a kismama nem tartja elég kényelmesnek azt egy újszülöttel. Nem is a lakással van probléma, hanem az úttal: porzik. Ez pedig úgy véli, nem alkalmas a babakocsis sétákhoz. Nemrég egyik követőjük arról érdeklődött, hova fognak költözni, erre pedig Mazsi válaszolt is: Római-part.

Berki Mazsi és Berki Krisztián költöznek Forrás: Instagram/ berkimazsi

Mint ismert, ott van Berki Krisztiánnak egy ingatlana, ahol annak idején az Édes életet is forgatták, és ahol egykor Hódi Pamelával és natival lakott. Így könnyen lehet, hogy ugyanoda viszik haza Mazsival a kislányukat, mint ahová Natit vitték - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.