Bebe négy hónappal ezelőtt elhatározta, hogy mielőbb tennie kell valamit az egészsége érdekében, hiszen már szuszogott a súlyfelesleg miatt.

Akaraterejének, kitartásának és párja támogatásának köszönhetően most ismét a régi önmaga lehet. 

"Igazából nem is lefogyni akartam, hanem egészségesebben táplálkozni, és jól érezni magam a bőrömben. Összeettem mindenfélét, többek között rengeteg csokoládét. Nem foglalkoztam a súlyommal. A pandémia miatt megszűnt a színpadon való mozgás is, a kilók meg felszaladtak. 102 kiló az én magasságomhoz nagyon sok, ezt már érzi az ember. Allergiás asztmám van, amit negatívan befolyásol a túlsúly. Az elhízás a cukorbetegség, a magas vérnyomás és a szívinfarktus egyik fő kockázati tényezője. 45 évesen nem akartam magam ennek kitenni." - írja a Bors

Bebe már odafigyel a táplálkozására.Forrás: Bebe/Facebook

"Bogi, a párom, aki táplálkozásszakértő és -tanácsadó, ösztönzött arra, hogy változtassak az életmódomon. Ő volt az, aki egy kicsit keményebben odaszólt, hogy ezt így nem kellene... Huszonéven keresztül vízilabdáztam, 5-6 évig bokszoltam, de a mozgás az elmúlt másfél évben elmaradt. Igazából csak rajtam múlt, mert lusta voltam. A stúdióban való 6-8 órás ücsörgés sem tett jót az egészségemnek."

A táplálkozásában nem kellett sok mindenen változtatnia. 

"Egyébként alapvetően húsevő vagyok, ezért nem kellett sok mindenen változtatnom a táplálkozás terén. Annyi történt, hogy elhagytam a köretet, helyette savanyúságot eszem. A vörös húst pedig lecseréltem fehérre. Éreztem, hogy lement rólam jó néhány kiló, de hogy ennyi, azt nem gondoltam volna. Újra fel tudom venni a régi ruháimat. Ez ébresztett rá arra, hogy mennyit fogytam. Ha valaki folyamatosan a mérleget nézegetni, és az a nem a várt eredményt tükrözi, elveheti a kedvét az egésztől."

Az első héten csak csirkehúst és káposztát evett, de az edzés is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy sikerült tizenkét kilótól megszabadulnia.