A 90-es évek ikonjai, akik mostanra teljesen más foglalkozást választottak maguknak

Forrás: AFP/Pierre Guillaud, AFP/Alberto Pizzoli -
Penny Lancaster munkahely ikon Carla Bruni hírességek magazin 90-es évek változás megdöbbentő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 90-es évek hírességei közül volt, aki nem bírta a kritikát,  vagy akiről egyszerűen kiderült, hogy tehetségtelen, vagy aki sokkal izgalmasabb foglalkozást talált magának, ezért már nem tűnt fel többé a közéletben.

Előfordul, hogy világsztárok hétköznapi emberekbe szeretnek bele. De vannak olyanok is, akik az idő múlásával nagyon megváltoznak és a későbbiekben egy teljesen civil foglalkozásban találják meg a számításukat. Ez történt az alábbiakban felsorolt néhány hírességgel is.

Íme a kilencvenes évek sztárjai, akik később teljesen új karriert választottak:

Penny Lancester

A LOOSE Women műsorvezetője és egykori fehérneműmodellje, Penny Lancaster ma már rendőrparancsnokként tevékenykedik.

Penny 2007-ben ment hozzá Rod Stewart énekeshez. Miután szerepelt a Channel 4's 2019 -es Famous and Fighting Crime című sorozatban, elkezdte a rendőri képzést. Nemrég elárulta, hogy munkája során már segített megmenteni egy öngyilkos nő életét - és gyakran lehet látni, hogy az utcákon is rendet tesz.

Penny Lancaster ma már rendőrparancsnokként tevékenykedik Forrás: Instagram/Penny Lancaster

Mandy Smith

Mandy még csak 13 éves volt, amikor már járt a Rolling Stones volt basszusgitárosával, Bill Wymannal.
Az egykori énekes és modell 1993-ban feleségül ment a korábbi sportemberhez, Pat Van Den Hauwe -hoz. A házasság nem tartott sokáig, két év után elváltak útjaik.

Most Manchesterben él, teológus, és a fiatalokat készíti fel az első szentáldozásra.

Ulrika Jonsson

A reggeli tévés időjárás-lány többször is férjhez ment, négy gyermeke született. Ulrika fénykorában még Boris Johnsont is megtanította táncolni egy karácsonyi partin.

Most heti rovatában megosztja gazdag tudását és pimasz, erős véleményét a Sun olvasóival.
Ulrika az oxfordshire -i otthonából nyilatkozott, és a következőket mondta: „Igaz, hogy valóban elég életet éltem... de még sok minden jöhet. Izgatott vagyok a jövőm miatt. A gyerekeim egyre csak nőnek, én egyedülálló vagyok és nagyon készen állok egy keveredésre. "

Ulrika Jonsson heti rovatában most megosztja gazdag tudását és pimasz, erős véleményét a Sun olvasóival Forrás: Instagram/Ulrika Jonsson

Patsy Palmer

Patsy Palmer leginkább arról ismert, hogy az East Endersben Bianca Jackson szerepében játszott.
Most Los Angelesben él, és elindította új oldalát az Instagramon, melynek címe: Good and Proper. A 49 éves sorozatsztár Gwyneth Paltrow életmódguru könyvéből inspiráló idézeteket és élettippeket oszt meg követőivel.

Patsy Palmer most Los Angelesben él, és elindította új oldalát az Instagramon, melynek címe: Good and Proper Forrás: Instagram/Patsy Palmer

Carla Bruni

Carla már 19 éves korában a Guess modelljeként tűnt fel, valamint Christian Dior, Givenchy és Karl Lagerfield tervezőkkel dolgozott együtt.

Bruni gyönyőrű bőre, karcsú alkata és bájos tekintete hozzájárult ahhoz, hogy a világ egyik legsikeresebb modellje legyen a kilencvenes években. Ekkor már a világ 20 legjobban fizetett divatmodellje közé tartozott, karrierje csúcsán 7,5 millió dollárt keresett. Híres férfiakkal randizgatott, köztük Eric Clapton és Mick Jagger brit zenészekkel , sőt Donald Trump korábbi amerikai elnökkel is.

Bruni 2007 novemberében egy vacsorán találkozott az újonnan elvált Nicholas Sarkozyval, majd négy hónappal később összeházasodtak, és egy közös lányuk is született.

Carla Bruni a kilencvenes években a világ 20 legjobban fizetett divatmodellje közé tartozott Forrás: AFP/Pierre Guillaud, AFP/Alberto Pizzoli

Freddie Prinze Jr.

A kilencvenes években nem nézhettünk meg egy tinifilmet anélkül, hogy ne láttuk volna Freddie Prinze Jr. jóképű arcát. A tinédzser szívtipró sok rajongót megörvendeztetett, amikor feleségül vette a Buffy sztárját, Sarah Michelle Gellart.

Most a korábbi színész megmutatta, hogy a konyhához is van tehetsége. Szakácsként dolgozik és kiadta a saját szakácskönyvét.

Freddie Prinze, Jr. szakácsként dolgozik és kiadta a saját szakácskönyvét Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Nicholas Hunt

Karyn Parsons

Karyn amerikai színésznő, legismertebb szerepe Hilary Banks hercegnő volt.

Karyn Parsons most az emberbaráti törekvéseknek szentelte életét. Ő vezeti az Sweet Blackberry Foundation-t, amelynek célja, hogy kevésbé ismert afroamerikai hősök történeteit mesélje el a gyerekeknek.

Karyn Parsons célja, hogy kevésbé ismert afroamerikai hősök történeteit mesélje el a gyerekeknek Forrás: Instagram/Karyn Parsons

Adam Rickitt

A 43 éves angol színész, énekes és modell a 90 -es években szerzett először hírnevet Nick Tilsley szerepében. A későbbiekben Kyle Kelly szerepét töltötte be a Hollyoaks-ban.

Adam 2020 júniusától a kézműves sörre és az előkelő ginekre összpontosít. A színész és felesége, Katy Fawcett 2019 végén megvásárolták saját üzletüket Cheshire-ben, és alkoholos italokat árusítanak.

Adam Rickitt 2020 júniusától a kézműves sörre és az előkelő ginekre összpontosít Forrás: Youtube

Ez is érdekelhet: Sztárok, akik egykor hajléktalanok voltak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.