Bár sok híresség azért választ a sztárvilágból partnert, mert ismert emberként nehezebb teljesen civilekkel kapcsolatot teremteni, az alábbi sztárok rácáfolnak erre. Ők ugyanis a reflektorfényben fürdő kollégáik helyett hétköznapi emberek mellett találták meg a boldogságot. Íme azok a sztárok, akik civilekkel estek szerelembe.

Anne Hathaway és Adam Shulman

Anne Hathaway és Adam ShulmanForrás: AFP

Az Oscar-díjas színésznő és férje, Adam a világ legboldogabb párjának tűnnek annak ellenére, hogy valószínűleg Anne sokkal több pénzt visz haza, mint a férje. 2012-ben házasodtak össze, 2016 márciusában pedig megszületett az első közös gyermekük, Jonathan Rosebanks Shulman. A színésznő férje, Adam Shulman teljesen civil, de a nők számára vonzó foglalkozásnak hódol: ékszereket tervez. 

Adele és Simon Konecki

Adele és Simon KoneckiForrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur

Az énekesnő sem egy reflektorfényben élő férfi mellett találta meg a boldogságát. A 30 éves Adele férje, Simon 44 éves, és egy jótékonysági egyesületet vezet. A pár 2016-ban házasodott össze a legnagyobb titokban, közös gyerekük pedig még az egybekelésük előtt született, 2014-ben. Az is kiderült, hogy Adele férjét egyáltalán nem zavarja, hogy híres a felesége. 

Eddie Redmayne és Hannah Bagshawe 

Eddie Redmayne és Hannah BagshaweForrás: AFP/2016 Getty Images/Jesse Grant

Eddie és felesége még a középiskolában találkoztak, egy jótékonysági eseményen mutatták őket be egymásnak. Eddie és újságíró párja, Hannah 2014-ben házasodtak össze, és már született egy közös gyermekük, Iris Mary Redmayne. Eddie korábban elárulta, felesége segített neki abban, hogy mindig a földön maradjon. 

Reese Witherspoon és Jim Toth 

Reese Witherspoon és Jim TothForrás: AFP/Christopher Polk

Az ünnepelt színésznő szintén egy civil férfiban talált rá igazi társára. Reese és Jim Toth egy buliban találkoztak, közös barátok mutatták be őket egymásnak. A tehetségekkel foglalkozó Jim és Resse 2011-ben házasodtak össze, közös gyermekük, Tennessee James Toth 2012-ben látta meg a napvilágot.

Maisie Williams és Ollie Jackson

Maisie Williams és Ollie JacksonForrás: Getty Images/FilmMagic


A 21 éves színésznő – akit mindenki csak a Trónok harca Arya Starkjaként ismer – hosszú ideje él kapcsolatban, ráadásul egy civil fiúval. Maisie és Ollie még az iskolában ismerkedtek meg egymással, és 2015 óta alkotnak egy párt. Természetesen a fiú vörös szőnyeges eseményekre is elkíséri szerelmét, aki nem sokszor nyilatkozott eddig a kapcsolatukról, de egyszer elmondta, Ollie nagyon kedves.