Így titkolta el várandósságát a kezdeti időszakban Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi énekesnő várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Rúzsa Magdi várandós: ráadásul nem is egy, hanem három babával, akik természetes úton fogantak. Az énekesnő orvosa szerint az ilyen terhesség nagyon ritka. Magdi már megmutatta gömbölyödő pocakját, és arról is beszélt, eleinte hogyan leplezte. 

„Nem egyszerű helyzet, ezeket a gyerekeket ki is kell hordani. Nagyon kell figyelni, hogy minden rendben legyen. Azt ne felejtsük el, hogy ez egy veszélyeztetett terhesség. (...) Van az a mondás, hogy mindenkire annyit mérnek, amennyit elbír. Az egész helyzetben talán az a pozitív, hogy hiperaktív vagyok, de biztos így is nagyon fáradt leszek bizonyos helyzetekben" – idézi Magdit a Ripost.

Forrás: instagram.com/ruzsamagdolna

„A 13. hétben vagyok, hárman vannak, és gyorsabban növekszik a pocak. Elnézést kérek mindenkitől, de ez a rengeteg eső miattam volt. Én imádkoztam érte, hogy kabátot tudjak felvenni (...) Nehezen tudtam úgy csinálni, mintha nem lenne ott a pocak. Azt mondta is nekem a doki, hogy ameddig nem biztos, hogy minden oké, ne beszéljek erről a dologról" - tette hozzá az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.