Rúzsa Magdi élő adásban sírta el magát: ez vár rá az elkövetkezendő hónapokban - Videó

Instagram, Rúzsa Magdi -
Rúzsa Magdi terhesség videó sírás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban robbant a hír, hogy Rúzsa Magdi hármas ikrekkel várandós. Az énekesnő a TV2 reggeli műsorában mesélt arról, hogyan fogadták férjével, hogy egy baba helyett rögtön három érkezik a családba, illetve arról, hogy miket kell másként csinálnia kismamaként úgy, hogy három élet fejlődik a hasában.

Rúzsa Magdi a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában adott exkluzív interjút a babavárásról. Az énekesnő elárulta, hogy amikor kiderült: egyszerre három baba érkezik a családba, először eluralkodott rajta a pánik, de aztán megnyugodott, amikor végiggondolta, miként fogja tudni megoldani a váratlan helyzeteket. Elmondta, hogy három-négy emberre biztosan szüksége lesz majd, akik állandó segítői lesznek a mindennapokban.

A kismama arról is beszámolt, hogy férje egyáltalán nem ijedt meg az előttük álló feladattól, egy igazi kalandnak fogja fel szerelme ikerterhességét és alig várja, hogy megszülessenek a picik.

Magdi már most előre tudja, hogy szeptember végétől sokkal jobban oda kell figyelnie magára, mint egy átlagos kismamának, illetve, hogy viszonylag hamar be kell majd feküdnie a kórházba.

Az énekesnő könnyekig meghatódott, miközben arról mesélt, hogy mennyi kedvesség és szeretet árad felé, mióta fény derült a terhességére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.