Az életéért küzdött Stohl András a Bakonyban: "Rettenetes volt szembesülni azzal, hogy 54 éves vagy és ez már nem a te versenyed"

Stohl András állóképesség Totem (műsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán néhány napja csatlakozott a TV2 Totem c. műsorában a Farkasok csapatához Stohl András. A színésznek szinte azonnal párbajoznia kellett, ennek során győzött, ám az első kincskereső terep komoly megpróbáltatások elé állította. 

"Rettenetes volt szembesülni azzal, hogy 54 éves vagy és ez már nem a te versenyed, vagy nem tudsz úgy segíteni, ahogy te azt hitted, hogy tudsz. Őszintén, tiszta szívvel megijedtem, és ezt a Dóri látta is rajtam" - mondta el Stohl a Totem háttérműsorában, a Tűz körülben. Hozzátette, ha nem csapat-, hanem egyéni versenyről lett volna szó, lehet, feladja, így azonban nem tehette. Elmondta, az is megfordult a fejében, hogy megkéri a többieket, a legközelebbi párbajnál szavazzanak rá, mivel nem tudja segíteni a csapatot. A színész arról is beszélt, hogy sajnos, azok a feladatok, amikhez nagy tüdőkapacitás kell, nem az erősségei.

Stohl szereplésével kapcsolatban vezetőjük, Varga Feri is megszólalt:

"Vagy a röhögés fojtogatott, vagy a sírás. Megjött, hogy majd futunk, meg megyünk, meg majd nyomjuk. Aztán esett kettő olyat, hogy gurult, felállt. Neki akartuk adni a tojásokat, még jó hogy nem így alakult. Egyszerűen fantasztikus volt, a hangok, amik jöttek belőle, azon ő is meg volt lepődve, szeme mint a döglött pontyé, be volt ködösödve. Nem adtam volna a bőréért egy lyukas garast sem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.