Megtörte a csendet Tóth Gabi: " Hannarózám! Remélem büszke leszel anyukádra!"

Tóth Gabi Ferenc pápa család Eucharisztikus kongresszus énekesnő büszkeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi életében óriási mérföldkő volt a mai nap, hiszen az énekesnő Ferenc pápa szentmiséje előtt énekelt a Hősök terén.

Gabi elképesztően gyönyörű ruhában, és különleges kiegészítőkkel lépett színpadra. Az egyházfő tiszteletére még új dalának szövegét is átírta, hangjával pedig szó szerint elvarázsolta az embereket. Néhány órával ezelőtt Gabi Instagram-oldalán is közzétette műsorát, és hosszú, szívhez szóló sorokban fogalmazta meg, mit érez.

Én drága szerelmem @gabor.krausz köszönöm, hogy a társam vagy és nem engeded el a kezem! Köszönöm a családomnak! Édesanyámnak, apámnak és testvéremnek, hogy erős hátországként ölelnek a szeretetükkel! Nem tudom mi lenne velem nélkületek!Hálás vagyok mindenkinek , akik támogatnak! Hannarózám! Remélem büszke leszel anyukádra!"

- írta Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.