Tóth Gabi életében óriási mérföldkő volt a mai nap, hiszen az énekesnő Ferenc pápa szentmiséje előtt énekelt a Hősök terén.

Gabi elképesztően gyönyörű ruhában, és különleges kiegészítőkkel lépett színpadra. Az egyházfő tiszteletére még új dalának szövegét is átírta, hangjával pedig szó szerint elvarázsolta az embereket. Néhány órával ezelőtt Gabi Instagram-oldalán is közzétette műsorát, és hosszú, szívhez szóló sorokban fogalmazta meg, mit érez.

"Ferenc Pápa Szentmiséje előtt...Felléphettem ma a zenészeimmel Ferenc Pápa Szentmiséje előtt! Büszkeséggel tölt el! Büszkeséggel mutatom majd meg Hannarózámnak is! Őszintén elmondom majd neki, hogy az ezt megelőző 2 hétben min mentem keresztül, meghurcoláson, megalázáson, gúnyolódásokon, bélyegzéseken... elmondom majd neki, hogy nem adtam fel és a hitem segített ezeken felemelkednem! Mert ez is csak erősebbé, bátrabbá tett! Elmondom majd neki, hogy ezeknek a gyűlöleteknek köszönhetően, mennyi emberi szeretetet is kaptam és új barátokat, kik a régiek helyére érkeztek! Megannyi kedves és bátorító üzenetet és örömkönnyeket kaptam tőletek a bántások mellett! Győzött a szeretet! Győztünk!! Én drága szerelmem @gabor.krausz köszönöm, hogy a társam vagy és nem engeded el a kezem! Köszönöm a családomnak! Édesanyámnak, apámnak és testvéremnek, hogy erős hátországként ölelnek a szeretetükkel! Nem tudom mi lenne velem nélkületek!Hálás vagyok mindenkinek , akik támogatnak! Hannarózám! Remélem büszke leszel anyukádra!"

- írta Gabi.