Szem nem marad szárazon Puskás Peti és Dallos Bogi egymásnak tett fogadalmától - Videó

Forrás: instagram.com/dallosbogi -
lakodalom eskü esküvő szerelem fogadalom együttlét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több apró részlet derül ki Puskás Peti és Dallos Bogi álomesküvőjéről. A férj ezúttal egy közel nyolc perces videót osztott meg követőivel, amiből betekintést nyerhetünk, pontosan milyen volt életük nagy napja.

Puskás Peti és Dallos Bogi augusztus 27-én mondták ki a boldogító igent. Az esküvőről számos fotó és videó szivárgott ki azóta, és az ifjú pár is több helyen nyilatkozott életük nagy napjáról. Láthattuk már Bogi ruháját, kiderült, mi volt a menü, és a buliba is betekintést nyerhettünk, most azonban Peti egy igen bensőséges videót tett közzé közösségi oldalán.

A videóban hallhatjuk az egymásnak tett fogadalmaikat, amiktől szem nem marad szárazon, Bogi csokordobását, az esküvő helyszínét, az ifjú pár nyitótáncát, és a ceremóniát követő fergeteges bulit.

-hallható Bogi megható fogadalmában.

-mondta Peti, aki a fogadalmában arról is beszélt, hogy mindig olyan nőre vágyott, mint amilyen Bogi.

Forrás: instagram.com/dallosbogi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.