Újabb részletek láttak napvilágot Puskás Petiék esküvőjéről: ezt ette a násznép

Forrás: instagram.com/dallosbogi -
esküvő házasság Puskás Peti násznép Dallos Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, hivatalosan is összekötötte az életét Puskás Peti és Dallos Bogi,  most pedig újabb részletek derültek ki a nagy napjukról.

Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti a tegnapi napon, augusztus 27-én kimondta a boldogító igent. Már láthattuk, hogy a fiatal feleség milyen gyönyörű ruhában állt oltár elé, sőt, az is kiderült, hogy egy csomó híresség az ifjú házasokkal bulizott.

Ezúttal a lagziról egy fotó is megjelent már az Instagramon, amit a szerelmesek szertartásvezetője töltött fel a közösségi oldalára.

A Joy újabb érdekességeket árult el a páros esküvőjéről, többek között arra is fény derült, milyen ételek kerültek az asztalokra. A vacsora kizárólag vegetáriánus és vegán elemekből állt, ugyanis Bogi és Peti is kiáll a tudatos életmód mellett. Az asztalra többek között ezek az ételek kerültek:

  • zöldségrudacskák padlizsánkrémmel
  • kecskesajtkrém bazsalikommal és koktélparadicsommal,
  • brokkolifasírt,
  • cukkinis-paprikás-paradicsomos tészta,
  • rántott sajt,
  • éjfélkor pedig vegán töltöttkáposztát és kenyérlángost szolgáltak fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.