Végre! Visszatér a képernyőre Jennifer Aniston és Reese Witherspoon

sorozat Reese Witherspoon The Morning Show Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási sikert aratott a 2019-ben debütáló The Morning Show című sorozat. Nemcsak a szereposztás zseniális, de a történet is igencsak tanulságos, ugyanis a dráma több olyan témát is érint, amellyel érdemes, sőt, kell foglalkozni.

A The Morning Show betekintést enged egy reggeli műsor kulisszái mögé. A Jennifer Aniston és Reese Witherspoon főszereplésével született sorozat rengeteg rajongót szerzett, ami nem csoda. Mindenkit érdekel, hogyan készül egy tv műsor, pláne, hogy az Emmy-díjas The Morning Show a világméretű #MeToo-mozgalomra épül, illetve középpontba helyezi a nők küzdelmét.

A tervek szerint tavaly novemberben debütált volna a sorozat második évada, de a koronavírus-járvány közbeszólt. Ma végre elérhetővé vált a második évad az Apple streaming-platformján, a főszerepben továbbra is Jennifer Aniston és Reese Witherspoon lesz látható, továbbá visszatér Steve Carell is. A közel 3 perces előzetest már a nyáron közzétették, Reese pedig egy fotóval emlékeztetett mindenkit a mai premierre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.