Bántalmazásáról vallott Balázs Andi: "Különböző voltam, mint a többiek"

Forrás: Instagram/balazsandi -
iskola Balázs Andi bántalmazás csúfolódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andi is csúfolódások céltáblája volt annak idején az iskolában, ezért tartja fontosnak ezt a témát. Elárulta, hogy ő otthon fel tudta dologzni a sérelmeket, de a mai gyerekeknek nehezebb a helyzetük. 

Balázs Andit nemcsak kiváló színészi és szinkronszínészi munkája révén ismerte meg az egész ország, hanem szókimondása miatt is. A színésznő mindig kendőzetlen őszinteséggel beszél a világ dolgairól, köztük a bántalmazásról is, amelyből sajnos neki is kijutott.

Balázs Andt sokat csúfolták az iskolában Forrás: Instagram/balazsandi

„Régen is volt rá példa, hogy az iskolában, de már az óvodában is csúfolódtak, bántották egymást a gyerekek. Mindig könnyebben csapódnak ahhoz, aki megdobálja Zsófikát a homokozóban, hiszen akkor ők maguk is bandataggá válnak, nem kell attól tartaniuk, hogy velük is az történik majd, mint Zsófival. Megtapasztaltam ezt, hiszen mindig csúfoltak. Pufi voltam és szavalóversenyekre jártam.

Különböző voltam, mint a többiek. Az én iskolai időmben ez úgy történt, hogy bántottak délután kettőig, aztán hazamentem,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.