Gáspár Győző összeomlott, sírógörcsöt kapott: "Ez nagyon fáj"

LifeTV -
sírógörcs Gáspár Győző telefon Van életünk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeomlott Győzike, a showman sírógörcsöt kapott - derült ki a Life Tv Van életünk című műsorából.

"Nem hiszem el, sírórohamom van! Nem tudok telefonálni! Elegem van már, na! Hat évig nem veszett el a telefonom, most veszett el a telefonom"- kiabált sírva Győzike, miután hosszú keresgélés után sem találta meg a telefonját.

Kisebbik lánya, Virág párja próbálta vigasztalni a showmant. A fiatalember úgy érezte, ő tehet arról, hogy Győzi így kiborult.
"Nagyon rosszul éreztem magam, és a lelkiismeretemnek is nagyon rossz volt, mert tudtam, ezt az egészet szinte én okoztam, hogy eldugtam a telefont. Ezt éreztem. Hiába, hogy megkérte rá, de akkor is én éreztem magam rosszul" - mondta a kamerának Virág barátja.

Gáspár Győző összeomlott, azt hitte, hogy elvesztette a telefonját LifeTV


"Összeomlottam. 12 éves munkám, a 6 éves telefonom, rengeteg fotó, telefonszám, sms, viber-üzenet, rajta egy csomó alkalmazás. Sajnálom. Ez nagyon fáj. Azt nem tudom mondani, hogy újra pótolom, mert ezek mind elvesztek. És hát, eltört a mécses"
- vallotta Győzke, aki később sem jött rá, hogy megtréfálták.

A telefont végül Bea találta meg a konyhában egy doboz alatt, aki közölte férjével, hogy nyilvánvalóan elhagyta az agyvelőjét is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.