Gáspár Győző azt állítja, hogy a közterület-felügyelet dolgozói inzultálták őt az intézkedés során, a jogi osztály vezetője viszont azt, hogy ennek éppen az ellenkezője történt. Előkerültek a biztonsági kamera felvételei, így kiderülhet, kinek van igaza. 

Gáspár Győző nemrég arról számolt be, hogy inzultálták őt és Bea asszonyt a közteresek. Azt állította, Beát csaknem kirángatták a kocsiból. Az eset nagy port kavart, hiszen a közterület-felügyelet jogi osztályvezetője ennek éppen az ellenkezőjét mondja, vagyis azt, hogy Győző volt ingerült, és gesztikulálásokkal zavarta az intézkedést. A térfigyelő kamerák felvételeit sikerült megszereznie a TV2-nek, így mindenki eldöntheti, kinek van igaza.

Gáspár Győző és a közterületesek ügye folytatódikLife TV

"Én szégyellem magam az óbudai közterület-felügyelet összes dolgozója nevében, és én kérek elnézést minden magyar állampolgártól, aki így jár, mint én" - mondta Győzike. Nem csitulnak a kedélyek, ugyanis Győző továbbra is állítja, komoly rasszista jelzővel illette őt az egyik közteres, ezért betelt nála a pohár. 

Dr. Géczi Viktória, a 3. kerületi közterület-felügyelet jogi osztályvezetője szerint a kollégák másként emlékeznek: azt mondta, Győzőt kellett nyugtatni, a csárdából is kiszóltak neki, valamint a felesége is csitította. Minden intézkedőt meghallgattak, akik egybehangzóan nyilatkoztak a történtekről. Hozzátette, hogy a térfigyelő kamera felvételeit is végignézték. Elmondta: valótlan állítás az, hogy Beát szinte kirángatták az autóból.

Gáspár Győző szerint azonban nem mérvadóak a felvételek. "Hang nélkül, egy sima videó alapján megállapította, hogy az ő emberei nem cigányoztak. Hát szégyelljék el magukat mind" - mondta a TV2-nek Győző.