Megromlott a viszony: Bangó Margit már látni sem akarja Emiliót

Forrás: Spotlight Media -
konfliktus koncert Bangó Margit veszekedés Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Margit Kossuth-díjas cigány- és magyarnóta-énekes 70. születésnapjára egy utolsó, óriási koncertre készül a Papp László Budapest Sportarénában. A vendégfellépők között ott volt eddig Emilio is, aki a művésznő unokájának, Tinának a férje, ám az énekes most eltűnt a listáról.

A Bors úgy tudja, hogy Bangó Margit és Emilió között nagyon megromlott a viszony. Az énekes annyira megbántotta felesége nagymamáját, hogy az látni sem akarja többet.

Tina, Emilio és Bangó Margit - Itt még minden rendben volt Forrás: Spotlight Media

"Részleteket nem mondhatok, de annyit elárulok, hogy tiszteletlen volt Margittal, amit semmilyen körülmények között nem tolerál az énekesnő. Most mosolyszünet van, ami enyhe kifejezés arra az indulatra, ami Margitban forr, és ennek egyenes következménye, hogy Emilió nem vehet részt a világhírű énekesnő életének utolsó nyilvános eseményén, a búcsúkoncertjén" - árulta el a lapnak egy informátor.

Bangó Margit nem kívánt nyilatkozni a lapnak a történtekkel kapcsolatban, Emilio pedig mindössze annyit mondott, hogy külföldön lesz a koncert időpontjában.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.