Őszintén vall múltjáról az egykori villalakó, VV Gigi: így él most

VV Gigi videó jógamester jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Gigit, azaz Rácz Ildikót a Való Világ negyedik évadában ismertük meg. Bár az elején fürdőzött a hírnévben, egy idő után rájött, hogy ez a világ nem neki való. 

VV Gigi, aki a Való Világ 4 játékosa volt, a Life TV Ébredj Velünk műsorában mesélt arról, hogyan alakult az élete a valóságshow után. Gigi őszintén bevallotta, hogy nem volt felkészülve a hírnévre, amikor kijött a villából. Bár élvezte a rivaldafényt, ugyanakkor nagyon megviselte, amiket írtak róla és akkor rájött, hogy ez egyszerűen nem neki való.

- mesélte Gigi, aki ezután kiment Angliába szerencsét próbálni, de ott is sok pofon érte.

Hazatérte után talált rá a jógára és a Krisna vallásra, melyben végül teljesen ki tudott teljesedni. Mára saját jógastúdiója van, vegetáriánus lett, viszont néha modellkedik is, mert arra is szüksége van, hogy megmutassa magát. Bár családja úgy volt vele, hogy ez is csak egy hóbort nála, mára már elfogadták ezt az új életvitelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.