Rácz Gigi Krisna-tudatúként éli mindennapjait

VV Gigi Rácz Gigi Krisna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Gigi megtalálta élete mélyebb értelmét: Krisna-tudatúként él, de még nem tud minden szabályt betartani. 

Rácz Gigit a ValóVilágból ismerhették meg az emberek, ám azóta györkeresen megváltozott az élete. ELárulta, a show után ugyan élezte az életet, de mindig kereste saját létezésének a mélyebb értelmét, főként a vallásokban. Így lett Krisna-tudatú. A férjével ilyen szertartás keretei között házasodtak össze, és igyekszenek minden szabályt betartani, de még nem tartanak azon a szinten.

Rácz Gigi Krisna-tudatúként éli mindennapjait Forrás: TV2

Ha azonban teljesen Krisna-tudatúak lesznek, nem ihatnak alkoholt, nem ehetnek húst, és csak akkor bújhatnak ágyba, ha gyermeket szeretnének. Az önmegtartóztatás azonban egyelőre nem az erősségük.

Késsel a kezében lépett oda egy férfi Pásztor Annáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-kessel-a-kezeben-lepett-oda-egy-ferfi-pasztor-annahoz.htmlPásztor Annához a napokban egy férfi lépett oda késsel a kezében. Egy szemtanú számolt be az esetről. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHosszú Katinka még nem törölte Shane Tusuppal közös képeithttp://www.life.hu/sztarok/20180914-hosszu-katinka-meg-nem-torolte-shane-tusuppal-kozos-kepeit.htmlHosszú Katinka és férje útjai végleg elváltak egymástól, a közös emlékekeket azonban nem tűntette el egyikük sem: közösségi oldalaikon még mindig fent vannak a közös fotók. TV + Sztárok--Rékasi Károly elárulta, jelenleg Pikali Gerda a családfenntartóhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-rekasi-karoly-elarulta-jelenleg-pikali-gerda-a-csaladfenntarto.htmlRékasi Károly elárulta, balesete anyagilag is megviselte, jelenleg párja, Pikali Gerda a családfenntartó. TV + Sztárok--Kiszel Tünde elárulta, hogy megengedné-e lányának a félaktothttp://www.life.hu/sztarok/20180914-kiszel-tunde-elarulta-hogy-megengednee-lanyanak-a-felaktot.htmlKiszel Tünde támogatja lányát a modellkarrierjében, és elárulta, mennyi ruhától szabadulhat meg Donatella a kamerák előtt. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien vallomása a Facebookon: "Mindig őszinte voltam"http://www.life.hu/sztarok/20180914-vasvari-vivien-nyero-paros-vallomasa-a-facebookon-mindig-oszinte-voltam.htmlVasvári, ahogy egy ország megismerte, Luxus Vivi a Nyerő páros egyik nagy meglepetése. A játékostársai is megszerették a nagyszájú, őszinte lányt, követői pedig egyre másra üzennek neki a közösségi oldalán, hogy eddig félreismerték, de belátják, kellemesen csalódtak benne. TV + SztárokOrigoNyerő páros: Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska esett ki a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180914-nyero-paros-santa-laci-es-santaszephalmi-juliska-esett-ki-a-jatekbol-mar-csak-negy-par-van.htmlBár a szatyorcipelős feladatot a legjobban teljesítették, az értettségis játékban elbukott Sánta Laci és Sánta-Széphalmi Juliska a Nyerő párosban. Így Viviék mellett ők kerültek veszélyzónába, és ki is estek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.