Unokája született Somló Tamásnak: ő jelenthet gyógyírt a fájdalmas veszteségre

Somló Tamás unoka család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Somló Tamás öt éve távozott az élők sorából, özvegye azóta gyászolja férjét. Most azonban úgy érzi, végre új időszak kezdődhet, hiszen megszületett az unokája. 

Az LGT legendás zenésze, Somló Tamás öt évvel ezelőtt távozott az élők sorából, özvegye, Gyöngyvér azóta sem tudta teljesen feldolgozni a veszteséget. Most azonban végre új időszak kezdődhet az életükben.

Somló Tamásnak unokája született Forrás: MTI/Kallos Bea

Már kizárólag a közös, szép emlékekre szeretnék gondolni. A gyász nehéz súlyát és sötét, mély vermeit magam mögött hagytam.

Somló Tamás özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér Forrás: FEm3

"Tominak unokája született még egy évvel ezelőtt a Lengyelországban élő fiától. A kis Frederick Tamás Somlóval már hamarabb szerettem volna találkozni, de a koronavírus-járvány miatt csak ezen a nyáron láthattam először. Készítettem neki egy takarót, amibe belevarrtam a nevét is" - mondta Gyöngyvér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.