Bár Diggy B, a TikTok-influenszer azt állítja, semmi problémája nincs a túlsúlyával, mégis közzétett egy listát, amelyen azok a dolgok szerepelnek, amit a jelentős pluszkilókkal rendelkezők- így ő is - utálnak.

Karneváli játékok, vidámpark, körhinták

Diggy tisztában van vele, hogy ezek sokaknak szórakoztatóak, de nem neki. Egyrészt retteg, hogy kinevetik, hogy nem fér bele a székbe, vagy ha bele is fér, nem tudják becsukni a biztonsági kart, így ki kell szállnia. 

Normál méretű törölközők 

A lány úgy véli, hogy a legtöbb szálláshelyen túl kicsi törölközőket készítenek ki a vendégeknek, így nála állandó kellék a fürdőlepedő vagy a nagyobb strandtörölköző. 

Éttermi boxok

Diggy eleve nem szeret étterembe járni, mert kellemetlennek találja, ha mások azt mustrálják, mit és mennyit eszik, de amit igazán utál, azok a szűk boxok. Mindenkinek azt javasolja, hogy jól válassza meg a helyet, ha túlsúlyos barátjával megy étterembe és mérje fel, be fog-e a kiválasztott helyre férni a partnere. "Ha beragadok, a melleim, a hurkáim az asztal tetejére kerülnek, és az egy nagyon kényelmetlen élmény" - mondja Diggy, akivel sok követője is egyetért.