Kínos! 3 dolog, amitől minden elhízott ember retteg - videó

étterem Diggy B elhízás túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Diggy B, a TikTok-influenszer azt állítja, semmi problémája nincs a túlsúlyával, mégis közzétett egy listát, amelyen azok a dolgok szerepelnek, amit a jelentős pluszkilókkal rendelkezők- így ő is - utálnak.

Karneváli játékok, vidámpark, körhinták

Diggy tisztában van vele, hogy ezek sokaknak szórakoztatóak, de nem neki. Egyrészt retteg, hogy kinevetik, hogy nem fér bele a székbe, vagy ha bele is fér, nem tudják becsukni a biztonsági kart, így ki kell szállnia.

Normál méretű törölközők

A lány úgy véli, hogy a legtöbb szálláshelyen túl kicsi törölközőket készítenek ki a vendégeknek, így nála állandó kellék a fürdőlepedő vagy a nagyobb strandtörölköző.

Éttermi boxok

Diggy eleve nem szeret étterembe járni, mert kellemetlennek találja, ha mások azt mustrálják, mit és mennyit eszik, de amit igazán utál, azok a szűk boxok. Mindenkinek azt javasolja, hogy jól válassza meg a helyet, ha túlsúlyos barátjával megy étterembe és mérje fel, be fog-e a kiválasztott helyre férni a partnere. "Ha beragadok, a melleim, a hurkáim az asztal tetejére kerülnek, és az egy nagyon kényelmetlen élmény" - mondja Diggy, akivel sok követője is egyetért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.