Hullámvölgybe került Katalin és Vilmos herceg kapcsolata: ezt tanácsolta unokájának II. Erzsébet

karácsony királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg döntés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegek és hercegnők élete sem mindig rózsaszín leányálom. Bár Vilmos herceg és Katalin hercegné már évek óta boldog párt alkotnak, az ő kapcsolatukban is voltak hullámvölgyek.

Mint minden kapcsolatban, Katalin és Vilmos herceg kapcsolatában is voltak hullámvölgyek. 2006-ban még csak ismerkedési fázisban volt a pár, amikor is megbeszélték, hogy bár a karácsonyt mindenki a saját családjával tölti, utána Vilmos elutazik Katalinhoz, hogy a Middleton családdal köszöntse az újévet. Vilmos azonban az utolsó pillanatban meggondolta magát és telefonon közölte Katalinnal, hogy inkább a családjával marad, aki sírva fakadt a hír hallatán - írja a Mirror.

Vilmos és Katalin kapcsolatában is voltak hullámvölgyek. Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

S bár ez első olvasásra nem tűnik akkora tragédiának, Katalinnak mégis volt oka aggódni. Vilmos ugyanis leült édesapjával és a királynővel, hogy őszintén beszéljen velük a jövőjéről. Mindketten azt tanácsolták neki, hogy ne siessen el semmit, aminek meg is lett a következménye: a pár néhány hét múlva szakított. A szakítás azonban rövid életűnek bizonyult, pár hét múlva már rajtakapták őket együttt egy partin, nem sokkal később pedig Katalin beköltözött Vilmos herceg lakásába, ahová a herceg péntek esténként hazatért katonai szolgálatából. Ahogy mondani szokás, a többi már történelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.