Molnár Anikó újra szerelmes! Reméli, végre megtalálta a nagy Ő-t

Forrás: https://www.instagram.com/molnaraniko11 -
párkapcsolat szerelmes Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikóra hosszú idő után talált rá a szerelem. Szívét egy civil férfi ejtette rabul: igyekeznek minél privátabban kezelni párkapcsolatukat.

"Teljesen civil ember, nem szeretne az újságban szerepelni, és én is szeretnék vigyázni erre a kapcsolatra. Sokszor megégettem már magam, ezért megtartjuk magunknak a boldogságunkat" - nyilatkozta Anikó a Blikknek.

Már a közösségi oldalán is átállította kapcsolati státuszát: "Még friss a dolog, a Facebookon azért tettem közzé, hogy kapcsolatban vagyok, hogy más férfiaktól ne kapjak több üzenetet."

Anikó a társkereső oldalakon is próbálta megtalálni a szerelmet, de úgy döntött, senkinek nem akar a trófeája lenni. Attól tartott, hogy egyesek arra is képesek lennének, hogy pusztán fogadásból hódítják meg.

Molnár Anikó Forrás: https://www.instagram.com/molnaraniko11

Molnár Anikó nemrég azt nyilatkozta, hogy az ismerkedés még mindig hatalmas kihívás számára, ebben pedig úgy érzi, hogy a korábbi valóságshow szereplése csak hátráltatja. Anikó szívét sokszor összetörték már, az egyik legfájdalmasabb csalódása pedig nem is olyan régen történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.