Molnár Anikóra hosszú idő után talált rá a szerelem. Szívét egy civil férfi ejtette rabul: igyekeznek minél privátabban kezelni párkapcsolatukat.

"Teljesen civil ember, nem szeretne az újságban szerepelni, és én is szeretnék vigyázni erre a kapcsolatra. Sokszor megégettem már magam, ezért megtartjuk magunknak a boldogságunkat" - nyilatkozta Anikó a Blikknek.

Már a közösségi oldalán is átállította kapcsolati státuszát: "Még friss a dolog, a Facebookon azért tettem közzé, hogy kapcsolatban vagyok, hogy más férfiaktól ne kapjak több üzenetet." 

Anikó a társkereső oldalakon is próbálta megtalálni a szerelmet, de úgy döntött, senkinek nem akar a trófeája lenni. Attól tartott, hogy egyesek arra is képesek lennének, hogy pusztán fogadásból hódítják meg.

Molnár AnikóForrás: https://www.instagram.com/molnaraniko11

Molnár Anikó nemrég azt nyilatkozta, hogy az ismerkedés még mindig hatalmas kihívás számára, ebben pedig úgy érzi, hogy a korábbi valóságshow szereplése csak hátráltatja. Anikó szívét sokszor összetörték már, az egyik legfájdalmasabb csalódása pedig nem is olyan régen történt.