Megtörte a csendet Schumacher régi barátja, elege van abból, hogy naponta zaklatják

Forrás: Getty Images/2012 Getty Images/Mark Thompson -
Schumacher Forma-1 Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kai Ebel majdnem harminc éven keresztül volt a Forma-1 megkerülhetetlen alakja.

A német sportriporter 1992-ben került be a száguldó cirkusz világába, így a kezdeti évektől közvetlen közelről figyelhette meg a legendás autóversenyző, Michael Schumacher felemelkedését. Rengetegszer találkoztak, beszélgettek, sőt privát programokat is szerveztek. Külső szemlélő számára ez barátságnak tűnik.

Ebel szerint ez nem volt barátság:

számomra kellemetlen, ha ezt mondják."

Jó viszonyban voltunk, amit a kölcsönös tisztelet táplált. De egy barát azért valami más. Ugyanabban az időszakban ugyanabban a cirkuszban dolgoztunk, de míg egyikünk az oroszlánszelídítő volt, a másik a bohóc"idézi a riporter

Michael Schumacher 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet, amelyből azóta sem épült fel. Már nyolc éve nem láthatta őt a nyilvánosság, nem tudni, pontosan milyen is az állapota. Érthető, hogy a rajongók szeretnék tudni, mi a helyzet Schumival, és ezért minden ismerősét, barátját kérdésekkel bombázzák. Kai Ebel is rengeteg üzenetet kap.

„Az év 365 napjából úgy 350-en megkérdezik tőlem, hogy van Michael. De miután nem látogatom, komolytalan lenne többet mondanom, mint ami a hivatalos álláspont" - zárta le röviden a témát a sportriporter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.