Meglepő: Sajátos módszert alkalmaz II. Erzsébet királynő a banán elfogyasztására

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
Erzsébet királynő királyi család királyi család hírek királyi család titkai étkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi családnál megszokhattuk, hogy sok minden nem a megszokott rendszerben működik, így van ez néhány étel elfogyasztásával kapcsolatosan is. II.Erzsébet például kivételes módon fogyaszthatja csak el a banánját. Eláruljuk, hogyan! 

II. Erzsébet királynőnek nincs egyszerű dolga, ha banánt szeretne enni, ugyanis kötelessége kulturált módón elfogyasztania a gyümölcsöt. Az egykori királyi séf, Darren McGrady betekintést adott abba, hogy milyen módszerrel fogyasztja el a királynő az édes gyümölcsöt: miután meghámozta, először levágja a két végét, eltávolítja a héját, majd feldarabolja a belsejét és villa segítségével fogyasztja el.

II. Erzsébet brit királynő Forrás: AFP/Adrian Dennis

Egy másik érdekes szokás a királyi családnál, hogy a fokhagymát sem eszik meg, de még csak nem is engedik, hogy felszolgálják. A Mirror cikkjéből kiderült, hogy ez azért van, mert kellemetlen szájszagot hagy a foghagyma, ami nem megengedett oly fontos személyeknél, mint a királyi család képviselői.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.