"Ez egy nagyon izgalmas időszak" - Rúzsa Magdi különleges dolgot árult el hármas ikreiről

Forrás: Rúzsa Magdi/Instagram -
Rúzsa Magdi ikrek Rúzsa Magdi férje terhesség hármas ikrek énekesnő várandósság ikerterhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi hamarosan szülői örömök elé néz. Hogylétéről és terveiről ezúttal a Mokka műsorvezetőinek mesélt, és megválaszolta a mindenkit érdeklő kérdést gyermekeiről.

Szeptemberben robbant a hír, miszerint Rúzsa Magdi hármas ikrekkel várandós. Az énekesnő és férje, Villmos már tíz éve élnek boldog házasságban, és most érkezett el az ideje annak, hogy családot alapítsanak.

Az énekesnő a három pici miatt veszélyeztetett terhes, és a karácsonyt sem töltheti otthon, ugyanis egészsége érdekében hamarabb kórházba kell majd vonulnia. Magdi október közepe óta már azt is tudja, hogy családjukba két kisfiú és egy kislány érkezik.

Rúzsa Magdi ikrekkel a pocakjában is eszméletlenül gyönyörű, terhespocakja pedig egyre nagyobb. Az énekesnő már a második trimeszterben jár, ma reggel pedig a Mokka házigazdáinak, Orosz Barbarának és Pachmann Péternek beszélt a várandósságáról.

"Jól vagyunk, köszönjük szépen, mindenki jól van. Az utóbbi időben azzal töltöm a napjaimat, hogy velük foglalkozom, meg arra figyelek, hogy minél többet tudjak én is pihenni.

-kezdte Magdi, akinek eredeti szakmája szülésznő, így joggal merül fel a kérdés, hogy az ezzel kapcsolatos tudása segíti-e őt.

"Amikor az ember benne van, akkor egészen másképp éli meg ezt az egészet. Nagyon sok mindenre emlékszem abból az időszakból, dehát ez akkor is egy bonyolultabb dolog, ráadásul hármas ikerterhességgel sosem foglalkoztam a suliban...

-mosolygott az énekesnő.

-tette hozzá Magdi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.