Újabb információk derültek ki Rúzsa Magdi terhességéről: ekkor már biztosan kórházban lesz

Forrás: Rúzsa Magdi -
Rúzsa Magdi veszélyeztetett terhesség hármas ikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi hármas ikrekkel várandós, ami miatt már jóval a szülés előtt kórházba kell vonulnia. Kiderült, már a karácsonyt sem töltheti otthon. 

Rúzsa Magdi hármas ikrekkel várandós, nemrég az is kiderült, hogy milyen nemű babákat hord a szíve alatt. Az énekesnő a gyerekei érdekében már visszavonult a színpadtól, napjait igyekszik pihenéssel, sétákkal és természetesen a férjével tölteni, hiszen az biztos, hogy kevesebb idejük lesz egymásra, miután megszülettek a picik, amit ők már nagyon várnak.

Rúzsa Magdi karácsonykor biztos kórházban lesz Forrás: Rúzsa Magdi

Az énekesnő már az elejétől fogva tudta, hogy a hármas ikrekkel való várandósság más lesz, hamarabb kórházba kell majd vonulnia mindannyiuk egészsége érdekében. Kiderült, hogy a karácsonyt sem töltheti majd otthon.

Sajnos, az egészen biztos, hogy a karácsonyt már nem itthon töltöm,

"Sok időt töltünk együtt a férjemmel, de ez korábban is így volt. Amikor a babák megérkeznek, az teljesen más helyzet lesz, de mi hosszú évekig, tíz éven át csak egymásnak voltunk, és valahol már vártunk arra, hogy ne csak ketten legyünk. A babaszoba is készülőben, és minden egyéb dolog beszerzése is folyamatban, ebben szerencsére profik, egy új támogató cég munkatársai segítenek" - áa kommentelők nem kíméltek, amikor leszögezte, biztosan szükségük lesz majd dadák segítségére

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.