Rúzsa Magdi hármas ikrekkel várandós, ami miatt már jóval a szülés előtt kórházba kell vonulnia. Kiderült, már a karácsonyt sem töltheti otthon. 

Rúzsa Magdi hármas ikrekkel várandós, nemrég az is kiderült, hogy milyen nemű babákat hord a szíve alatt. Az énekesnő a gyerekei érdekében már visszavonult a színpadtól, napjait igyekszik pihenéssel, sétákkal és természetesen a férjével tölteni, hiszen az biztos, hogy kevesebb idejük lesz egymásra, miután megszülettek a picik, amit ők már nagyon várnak.

Rúzsa Magdi karácsonykor biztos kórházban leszForrás: Rúzsa Magdi

Az énekesnő már az elejétől fogva tudta, hogy a hármas ikrekkel való várandósság más lesz, hamarabb kórházba kell majd vonulnia mindannyiuk egészsége érdekében. Kiderült, hogy a karácsonyt sem töltheti majd otthon.

Sajnos, az egészen biztos, hogy a karácsonyt már nem itthon töltöm, de azt gondolom, karácsonyt az ember mindenhova varázsolhat, hiszen ez arról szól, kik vannak melletted és hogy mi van a lelkedben" - árulta el a Blikknek az énekesnő. "Sok időt töltünk együtt a férjemmel, de ez korábban is így volt. Amikor a babák megérkeznek, az teljesen más helyzet lesz, de mi hosszú évekig, tíz éven át csak egymásnak voltunk, és valahol már vártunk arra, hogy ne csak ketten legyünk. A babaszoba is készülőben, és minden egyéb dolog beszerzése is folyamatban, ebben szerencsére profik, egy új támogató cég munkatársai segítenek" - árulta el az énekesnő, akit a kommentelők nem kíméltek, amikor leszögezte, biztosan szükségük lesz majd dadák segítségére, hiszen neki egy karriert is fent kell tartania.