Nála cukibbat ma nem látsz: friss fotón Mihalik Enikő kislánya

anyaság fotó Mihalik Enikő Hálaadás Mihalik Enikő gyermeke cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő ritkán posztol kislányáról, a Hálaadás alkalmából azonban kivételt tett és egy elképesztően cuki fotót tett fel Eva Rose-ról Instagram-oldalára.

Július 16-án született meg Mihalik Enikő és férje, Korányi Dávid első közös gyermeke, Eva Rose. A magyar topmodell többször is beszélt arról, hogy amennyire csodálatos az anyaság, annyira nehéz is. Az elmúlt időszakban szinte nem volt olyan nap, amikor ne sírt volna és aszoptatással is meggyűlt a baja. Ráadásul a szülés utáni depresszió is elérte, így hiába készült fel az anyaságra, mégis számtalan váratlan nehézséggel szembesült.

Ennek ellenére Enikő imádja kislányát, amit az Instagram-oldalára posztolt fotó is bizonyít, mely mellé a topmodell csak ennyit írt:

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.