Tóth Bence őszintén vallott szakításukról: "Elkezdtem imádkozni, hogy visszakapjam Pamelát"

Forrás: Tóth Bence/Instagram -
békülés Hódi Pamela ima hit Frizbi Tóth Bence szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és Tóth Bence a Frizbi című műsorban meséltek arról, mi történt szakításuk után és mi segített nekik abban, hogy újra visszataláljanak egymáshoz.

Hajdú Péter Life TV Frizbi című műsorában megszokhattuk, hogy a sztárok őszintén mesélnek szívfájdalmaikról, nehéz pillanataikról. Hajdú Péter most Hódi Pamelát és férjét, Tóth Bencét is vendégül látta, akik arról is beszéltek, hogy a hitnek köszönhetik, hogy újra egymásra találtak - írja a Ripost.

Tavaly robbant a hír, hogy a sztárpáros szakított. Saját bevallása szerint a szakítást annak idején Bence kezdeményezte, ugyanis akkor még úgy gondolta, hogy problémamentes életet szeretne, majd egy idő után rájött, hogy ilyen nem létezik. A szakításnak köszönhetően a hit felé fordult és Istent kérte, hogy segítsen kibékülni Pamelával.

Hódi Pamela és Tóth Bence tavaly szakítottak, de visszataláltak egymáshoz és azóta boldog házasságban élnek. Forrás: Tóth Bence/Instagram

- mesélte Bence. Pamela nagyon örült volt párja pálfordulásának, ugyanis ő is gyakran imádkozik. Végül a hit közte őket újra közelebb egymáshoz, ugyanis amikor Pamela bevallotta Bencének, hogy imádkozott érte, a férfi teljesen meghatódott.

- vallotta be a kétgyermekes anyuka.

Pamela arról is beszélt Hajdú Péternek, hogy mennyire tanácstalan Berki Krisztiánnal kapcsolatban, ugyanis képtelenek normálisan telefonálni, volt párja folyamatosan ordít vele a telefonban.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.