Kulcsár Edináéknak nem sikerült helyrehozni a házasságukat - Csuti őszintén vallott érzéseiről

Forrás: RTL Klub -
házasság válság válás Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és férje, Szabó András "Csuti" házassága még nem jött rendbe, de tovább dolgoznak az ügyön. 

A sztárpár továbbra is azon van, hogy helyrehozzák házasságukat. Kulcsár Edina és Csuti néhány héttel ezelőtt a Nyerő Páros című műsorban vallottak nehézségeikről. Csutit Instagram-oldalán kérdezték követői arról, hogy sikerült-e megoldani a problémákat.

"Nem, de hogy klasszikus futballedzőket idézzek: dolgozunk tovább becsülettel" - válaszolta. Jelenlegi helyzetüket bővebben is kifejtette egy másik, hasonló kérdésre válaszolva:

"Azért ez nem megy egyik pillanatról a másikra! Vannak jobb és rosszabb napok! Tudjuk, mint kell (kellene) változtatni, de ez sem ennyire egszerű! Egy biztos, mindketten azon vagyunk, hogy sikerüljön!"

Csutit arról is megkérdezték, elgondolkozott-e már azon, mi lenne a két kisgyerekkel, ha ők elválnának. Erre röviden, tömören csak annyit válaszolt: Igen.

Forrás: RTL Klub

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.