Ezt kérte a végrendeletében Kóbor János

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Kóbor János hamvak temetés Kóbor János temetése Balaton végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János hosszú heteken keresztül harcolt a koronavírussal, ám szervezete december 6-án, hétfőn feladta a harcot. Az Omega menedzsere, Trunkos András elmondta, a legendás zenész végrendelkezett.

Kóbor Jánosnak határozott elképzelése volt arról, milyen temetést szeretne. Úgy rendelkezett, hogy a hamvait szórják a Balatonba. A tervek szerint ezen a szertartáson csak a szűk család vesz majd rész, azonban a rajongóknak is lehetőséget biztosítanak arra, hogy el tudjanak köszönni.

Kóbor János azt kérte, hogy a hamvait szórják a Balatonba Forrás: MTI/Mohai Balázs

"December 17-én lesz a gyászszertartás a Szent István-bazilikában. Beszédet mond Frenreisz Károly, illetve a rajongói klub vezetője, Gazdag László is. A misére bárki eljöhet, most pedig azon dolgozunk, hogy a televízió is közvetítse. Sok külföldön élő rajongó szerette Meckyt, de nem tudnak Budapestre utazni a szertartásra, viszont szeretnénk, ha ők se maradnának le róla" - mondta Trunkos András a Blikknek.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.