Miller Dávid, az X-Faktor műsorvezetője elmondta, hogy nemrég ért véget egy tíz évig tartó párkapcsolata, és arról is beszámolt, hogy most mi a helyzet vele a szerelem terén.

Ullmann Mónika színésznő fia, Miller Dávid  mostanában az X-faktor műsorvezetőjeként szórakoztatja hétről-hétre a tévénézőket. Nemrég arról mesélt, hogy még nem toppant be a nagy Ő az életébe; ugyan szeretne ismerkedni, de nincs rá ideje:

"Vágyom rá, hogy legyen magánéletem, de jelenleg nincs, februárban lett vége egy 10 évig tartó kapcsolatomnak. Azóta volt pár próbálkozás, de nem tudok beiktatni senkit az életembe. Szeretek adni, odafigyelni és kifejezni a törődésemet, de most időm sem lenne rá" – mondta a fiatal műsorvezető. 

Őszintén nyilatkozott rajongóiról is:

"Akik csak annyit írnak, hogy szerelmesek belém, azzal nem mindig tudok mit kezdeni, bár van ilyen is..."  - ismerte be Miller Dávid.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!