Hogyan érdemes női farmert választani – útmutató a divatos farmernadrágokhoz

Forrás: modivo.hu -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A női farmerválaszték stílus és fazon tekintetében napjainkban már rendkívül széles, melynek köszönhetően minden alkatra egyszerűen megtalálható a megfelelő változat. Valószínűleg nincs olyan női gardrób, melyben ne lenne egy-két farmer.

Forrás: modivo.hu


Farmer – az örökké divatos ruhadarab

Ahogy már említettük, minden alkatra megtalálható az ideális farmer, ugyanis a különféle változatok hosszukat tekintve is eltérnek, amelynek köszönhetően a hosszabb és rövidebb lábakra való darabok is egyszerűen fellelhetőek. Természetesen a szélesebb és a keskenyebb csípőre is egyaránt találhatóak tökéletes farmerek. Az már inkább egyéni ízléstől függ, hogy milyen magasságú nadrágra esik a választás, de a kínálat ebből a szempontból is széles. Kapható alacsony és magas derekú változat, valamint normál fazonok is elérhetőek. Leginkább a testre simuló farmernadrágok női változatai a divatosak, de kezdenek egyre népszerűbbé válni a lefelé bővülő változatok is. A feltűnő, vagány stílus kedvelői és a letisztult, egyszerű megjelenés szerelmesei egyaránt találnak maguknak megfelelő női farmert, ugyanis a kínálat egyszínű, elegáns és extravagáns, szaggatott női farmereket is tartalmaz. Utóbbiak laza megjelenést kölcsönöznek a viselőjüknek, és a megfelelő kiegészítőkkel együtt trendi szettet eredményeznek. Természetesen az extravagáns változatokat tudni kell viselni, hogy valóban különleges hatást keltsenek. A szaggatott farmer csupán azoknak áll jól, akiknek egyébként is passzol az egyéniségéhez, így rendelkezik olyan ruhadarabokkal, melyekkel tökéletesen párosítható ez a típusú farmernadrág.

Forrás: modivo.hu

A megfelelő fazon megtalálása nem egyszerű feladat

A farmernadrágok örökké divatos darabok, hiszen már hosszú évtizedek óta részét képezik a divatnak. Az anyag sosem módosul, azonban a fazon és a színek igen. További előny, hogy a farmerek bármilyen ruhadarabbal kombinálhatóak. Viselhetőek blúzzal, blézerrel és magassarkúval, de pólóval, női steppelt dzsekivel és sneakerrel is jól mutatnak. Helyt állnak a munkahelyen, az egyetemen, a bulikon és a kirándulások alkalmával egyaránt. Ráadásul rendkívül strapabíróak, így hosszú éveken át megállják a helyüket. A farmernadrág mindenkinek jól áll, szóval csupán egyszer kell megtalálni a legelőnyösebb fazont, és utána hosszú éveken át bátran hordható. Hogyan lehet megtalálni a megfelelő fazont? Ez nem egyszerű feladat, érdemes időt szánni rá. Ha valaki a már meglévő nadrágjai fazonjával nem elégedett, akkor a következő vásárlás során értelemszerűen azt érdemes kizárni. Valójában nincs titka annak, hogy hogyan lehet megtalálni az ideális darabot, csupán egyet lehet tenni: minél többet fel kell próbálni. Természetesen a farmernadrágok kiválasztása előtt érdemes átgondolni az alkati adottságokat, ugyanis ez segíthet a választás során. Szögletes alkat esetén bátran választható skinny farmer, míg a homokóra alkattal rendelkezőknek az egyenes szárú vagy a lefelé szélesedő típus az ideális. Háromszög alkat esetén a bootcut és a bővülő nadrágszárral rendelkező modellek a nyerők. Fordított háromszög alkat esetén jó választásnak bizonyul az egyenes szárú vagy a slim változat. Az alma alkatra pedig érdemes egyenes szárú farmert felvenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.